Den ultimative spygge!
Ordbogen.com kender det ikke. Supert! Så snupper jeg det hermed som betegnelse for en begivenhed, der kombinerer sport og hygge.

Den ultimative spygge. En svagere formulering vil bare ikke slå til. Når fodbold-tøserne tager på træningstur i sommerhus, bliver der spygget. Syv af de mere modne (?) damer og to friske uskyldigheder (pigeholdet) invaderede en tidlig forårsfredag eftermiddag Coach Bodils bedårende perle af et sommerhus i Øster Hurup. Det blæste måske nok en smule (læs: temmelig meget), men ligesom nogle (børn?) formår at praktisere selektiv hørelse, tror jeg, man også kan operere med begrebet ”selektiv faktor-registrering”. Jeg registrerede ikke vinden synderligt. Ej heller den forstrakte sene i øvre venstre inderlår. Eller sulten. Aftensmaden (særdeles udmærkede pizzaer fra den nyrenoverede lokale pizzamand) måtte jo lige vente til fredagstræningen var veloverstået. Apropos lokale, vil jeg her lige indskyde, at byen Øster Hurup fremstår vældig charmerende. Det er ikke svært at forestille sig, at byen må summe af god stemning på de dejlige danske sommerdage.

Jeg ved ikke, om det er et spædt tegn på florerende smitsom skør-syge eller bare simpel forårs-kuller, men der blev simpelt hen grinet så meget, at man kunne have frygtet, at lattermusklerne var gået i kronisk krampe. Flertallet gik i seng med ømme kinder – Bodil gik i seng stor-øm bag ørerne! En følelse af samhørighed, en god vin og en tilpas fjollet gurgle-konkurrence – så er der fut i selskabet. Som, for den ældre dels vedkommende, ikke overgav sig før fuglene havde kvidret den nye dag ind.

Nu kan man måske forledes til at tro, at ”træningstur” er en lidt overdreven betegnelse for den her tur. Det er bare et definitionsspørgsmål. Men overskriften er jo ”Den ultimative spygge” og ikke ”..hygge”. Og trænet blev der skam troligt både fredag aften og lørdag formiddag. For vi har jo da selvfølgelig ikke tænkt os at tabe ansigt til de kommende kampe, skal jeg sige jer!

Som splinterny spiller vil jeg slutteligt gerne sige, at man bliver taget utroligt godt imod af ST70s damehold, og spyggen hersker også på træningsdagene.

Maja Døvling Kaspersen
ST70 | Bakkegårdshallen Bjørnshøjvej 1 | 8380 Trige