Søger du informaton om kampafvikling under Corona kan du finde information her!


Sæsonnen 2020/2021 er i gang
 

Vi har nu taget hul på endnu en ny sæson i ST70 Håndbold.

I denne sæson starter vi op med Trille Trolle, Minier, U10 Drenge, U11 Piger. Har du et barn, som du måske tror er for ungt, eller for gammelt så tag fat i formanden eller trænere.

Se det fulde program nedenfor.

Vi glæder os til en ny og spændende sæson.


NYT OM TRILLE TROLLE

UDSAT PÅ UBESTEMT TID PGA. CORONAUDBRUD

Hvad er Trille Trolle Håndbold?
Trille Trolle Håndbold er for børn mellem 2 og 6 år. Vores trille troller skal gennem leg, hygge og bevægelse blive trygge ved og være i hallen sammen med andre børn og andre voksne. Vi hygger, leger, danser og har fokus på motorik og bevægelse. Vi leger med bolde, hulahopring, laver forhindrings baner og elsker og grine.

Forældrenes aktive rolle
Som forældre skal du altid møde op i tøj du kan bevæge dig i, og sports sko, så du kan være med på banen sammen med dit barn. Vi laver øvelser både MED og UDEN forældre, og alle voksne skal give en hånd med oprydning.

De gode Trille Trolle rammer
At være Trille Trolle handler også om at blive en del af vores gode håndbold, hal og fælles kultur. Derfor skal vi alle støtte op om de gode rammer: Overtøj, ude sko skal sættes ude i omklædningsrummet. Barnet og den voksne skal være omklædt og klar, når træning starter. I skal deltage aktivt som forældre. Har I lyst og prøve så kom 1 gang, uden tilmelding. Ønsker I og fortsætte efterfølgende skal I tilmelde jer på vores hjemmmeside. (Husk og bruge dit barns navn, når I tilmelder. Men brug jeres mail adresse) Det koster 100 kr for et år.

Covid-19

Der er grundet covid et max antal deltager, så derfor skal i skynde jer og tilmelde jer hvis i vil være med. Max 24 børn. Som så skal have 1 voksen med. Det vil ikke være muligt og få en prøvetime, eller bare og dukke op, i vil desværre blive afvist grundet covid reglerne, hvis i ikke er tilmeldt. I forældre skal have mundbind på når i åbner den første dør ind til hallen, og til i står inde i hallen klar til og lege. Vi sørger for sprit til både børn og voksne, og vil lave legene og øvelserne så vi kan holde så god afstand som muligt. Derudover skal vi have det sjovt og alle skal være med lige meget deres alder om de er 2,3,4,5 eller 6 år.

De bedste hilsner fra Trille Trolle Teamet.


Træningstider - sæsonen 2020-2021
 
Hold Dag Træningstider
Trille Trolle
U5 (2-5 år)
1. Lørdag i måneden 9.00 - 10.00
UDSAT PÅ UBESTEMT TID PGA. CORONAUDBRUD
MINI-håndbold
U7 (6-7 år)
Onsdag 16.00 - 17.00
Første træningsdag for MINI er onsdag den 2. september 2020.
U10 - Drenge
(8-10 år)
Mandag
Onsdag
16.30 - 17.30
16.45 - 17.45
U11 - Piger
(10-11 år)
Mandag
Onsdag
17.30 - 18.30
17.45 - 18.45
Første træningsdag for Drenge og Piger er mandag den 17. august 2020.
 

Håndboldafdelingen søger altid hjælpende hænder

ST70 Håndbold er en klub med fokus på sjov og gode oplevelser for børn, unge og voksne i Trige, Spørring og omegn. Vi er drevet 100% af frivillige og vi søger derfor altid efter flere, der ønsker at gøre en aktiv indsats i og for klubben.

Udover alle aktiviteterne forbundet direkte med håndbold, så arbejder de frivillige også i hallens kiosk, hjælper med afvikling af stævner, bistår med omdeling af Treklang og andre aktiviteter, der på forskellig vis understøtter ST70 Håndbold.

Derfor søger vi ikke kun trænere og hjælpetrænere, men også hjælpende hænder til mange andre formål og aktiviteter i klubben.

Så har du lyst til at yde en frivillig indsats for børn og unge i Trige, og samtidig udvide dit netværk i lokalområdet, så er du meget velkommen til at slutte dig til os.

Er du interesseret eller har uddybende spørgsmål, så kontakt gerne klubbens formand. Se oplysninger under Bestyrelsen i menuen til venstre.


Husk du kan også følge håndboldafdelingen på Facebook.
ST70 | Bakkegårdshallen Bjørnshøjvej 1 | 8380 Trige