I vores gymnastikforening har vi mange uddannede instruktører, som brænder for give dig en god oplevelse på sit hold. Du kan læs mere om hver enkelt instruktør, og du er altid velkommen til at kontakte ham/hende hvis du har spørgsmål omkring det hold du er interesseret i. 

Olga Palm

Olga er født i 1978. Udover at være instruktør er Olga også formand for gymnastikafdelingen i ST70. Uddannet fysioterapeut - arbejder på klinik i hhv. Foldby og Trige. Udpræget sportsmenneske, som har dyrket tennis på højt plan. Underviser i og spiller stadig tennis i Skovbakken. Har undervist på slankehold, barselsgymnastik, forældre/barn gymnastik og gymnastik for børn i Trige. Uddannet indoor cycling instruktør i 2011 under DGI og er pt. instruktør på forældre/barn gymnastik og indoor cycling.

E-mail: gymnastik@st70.dk
Tlf.: 61 71 89 36

Dorrit Valentin Beattie

Dorrit er født i 1949. Har undervist siden 1992 i ST70 i Bevægelse og Afspænding.  Er uddannet afspændingspædagog, dap. og har siden deltaget i kurser i regi af danske afspændingspædagoger og i DGI: bl.a. ryg, spændingshovedpine, stress, terapibold, elastikker. På holdet lægger vi vægt på ledbevægelighed, stræk, styrketræning i holdningsmusklerne og selvfølgelig afspænding. Alle skal kunne være med – unge som ældre – på det plan man nu kan.


E-mail: abdor@mail.dk
Tlf.: 24 83 93 30

Lucy Moli

Lucy Moli er født i 1962, har IT uddannelse og arbejder på Aarhus Universitet.
Lucy  er DGI-uddannet instruktør i Aerobic High/ Low, Step Aerobic, Pilates samt Piloxing.  Hun er også certificeret  i Zumba, uddannet i Zumba Toning, Zumba Gold og Zumba fitness. Lucy har været instruktør i mere end 10 år og elsker at træne og undervise. 

Med baggrund i mange års erfaring, underviser hun både mænd og kvinder.

Hendes mål er at give deltagerne positiv energi, effektiv træning på en sjov måde samt sved på panden og smil på læben til dejlig musik.


E-mail: lucydokol@gmail.dk
Tlf.: 28 99 24 16

Lena Markussen

Lena er født i 1967. Har dyrket gymnastik, håndbold, svømning m.m . igennem hele sit liv. Lena har fået DGI’s gymnastikinstruktøruddannelse i 1983 og har siden da undervist både børn og voksne i gymnastik. Lena har taget flere uddannelseskurser bl.a. DGF aerobic diplom uddannelse, DGI-Effekt, DGI- Rygtræning, Powerhoop, Crossgym®7 og Zumba® samt et hav af forskellige inspirations-kurser, så hun altid er opdateret på det nye. Hun er instruktør i Hinnerup på forskellige dame- og herrehold. I Trige har hun flere hold for de skolesøgende børn. Hun er mor til 2 piger som går på Bakkegårdskolen, og som deltager og hjælper til på hendes hold. Med sine over 30 års erfaring som instruktør er Lena god til at inspirere børnene til at bevæge sig på forskellige måder, føle glæden ved at lære noget nyt og mærke pulsen. Samtidigt bliver der lagt vægt på, at børnene har det sjovt sammen med andre på tværs af klassetrin.


E-mail: lmu@privat.dk
Tlf.: 28 24 62 62

 

Helle Rye Arndal

Helle er født i 1965. Arbejder ved Nordea Private Banking. Helle er DGI uddannet instruktør i Aerobic High/low, Step, Indoor Cycling samt Certificeret Zumba instruktør. Hun har været instruktør i 17 år, underviser flere steder og har stor undervisningserfaring. Hun deltager årligt i kurser med seneste trends og tendenser indenfor alle former for træning, foredrag m.m. Helle brænder for træning, sund livsstil og giver med sin smittende energi deltagerne lyst til at yde og motiverer dem til mere...


E-mail: helle.arndal@hotmail.com
Tlf.: 23 81 49 95

Klaus Juul

Klaus er født 1982. Klaus er fra en familie, hvor der altid er blevet dyrket gymnastik og hvor man altid har været med i det frivillige idrætsarbejde i lokalsamfundet. Som ung har han været på gymnastikefterskole, og det er derfor helt naturligt for ham, efter selv at have stiftet familie med 3 børn, at fortsætte i samme ”gymnastik” fodspor. Klaus har været underviser på forskellige børnehold i Trige i 2 år og brænder for at give børnene en god oplevelse.  Han har suppleret sin gymnastikviden på børneområdet med relevante kurser hos DGI.
 

E-mail: klausjuhljensen@gmail.com
Tlf.: 23 49 71 75

ST70 | Bakkegårdshallen Bjørnshøjvej 1 | 8380 Trige