I vores gymnastikforening har vi mange uddannede instruktører, som brænder for give dig en god oplevelse på sit hold. Du kan læse mere om hver enkelt instruktør, og du er altid velkommen til at kontakte ham/hende hvis du har spørgsmål omkring det hold du er interesseret i. 

Dorrit Valentin Beattie


Dorrit er født i 1949. Har undervist siden 1992 i ST70 i Bevægelse og Afspænding.  Er uddannet afspændingspædagog, dap. og har siden deltaget i kurser i regi af danske afspændingspædagoger og i DGI: bl.a. ryg, spændingshovedpine, stress, terapibold, elastikker. På holdet lægger vi vægt på ledbevægelighed, stræk, styrketræning i holdningsmusklerne og selvfølgelig afspænding. Alle skal kunne være med – unge som ældre – på det plan man nu kan.

 

E-mail: dorrit.beattie@gmail.com

Tlf.: 24 83 93 30

Lucy Moli

Lucy Moli er født i 1962, har IT uddannelse og arbejder på Aarhus Universitet.
Lucy  er DGI-uddannet instruktør i Aerobic High/ Low, Step Aerobic, Pilates samt Piloxing.  Hun er også certificeret  i Zumba, uddannet i Zumba Toning, Zumba Gold og Zumba fitness. Lucy har været instruktør i mere end 10 år og elsker at træne og undervise. 

Med baggrund i mange års erfaring, underviser hun både mænd og kvinder.

Hendes mål er at give deltagerne positiv energi, effektiv træning på en sjov måde samt sved på panden og smil på læben til dejlig musik.


E-mail: lucydokol@gmail.dk
Tlf.: 28 99 24 16

Helle Rye Arndal

Helle er født i 1965. Arbejder ved Nordea Private Banking. Helle er DGI uddannet instruktør i Aerobic High/low, Step, Indoor Cycling samt Certificeret Zumba instruktør. Hun har været instruktør i 17 år, underviser flere steder og har stor undervisningserfaring. Hun deltager årligt i kurser med seneste trends og tendenser indenfor alle former for træning, foredrag m.m. Helle brænder for træning, sund livsstil og giver med sin smittende energi deltagerne lyst til at yde og motiverer dem til mere...


E-mail: helle.arndal@hotmail.com
Tlf.: 23 81 49 95

Klaus Juul

Klaus er født 1982. Klaus er fra en familie, hvor der altid er blevet dyrket gymnastik og hvor man altid har været med i det frivillige idrætsarbejde i lokalsamfundet. Som ung har han været på gymnastikefterskole, og det er derfor helt naturligt for ham, efter selv at have stiftet familie med 3 børn, at fortsætte i samme ”gymnastik” fodspor. Klaus har været underviser på forskellige børnehold i Trige i 2 år og brænder for at give børnene en god oplevelse.  Han har suppleret sin gymnastikviden på børneområdet med relevante kurser hos DGI.
 

E-mail: klausjuhljensen@gmail.com
Tlf.: 23 49 71 75


Tina Kørting  

 

Tina er 43 år, gift og har to store drenge.
Arbejder fuld tid som anæstesisygeplejerske på Aarhus Universitetshospital
på anæstesien OP ØST 3. Derudover flyver hun ambulanceflyvning i hele verden.
Har altid elsket at dyrke sport og holde sig aktiv og i form. De sidste par år har Tina interesseret sig for cykling. Sidste år cyklede hun som cyklende ambulance med Team Rynkeby til Paris og har taget endnu en tur i år.
Hun kan godt lide god energi, overskud og vil gerne hjælpe til at få gjort sport sjovt og som en del af din hverdag. Fællesskab kombineret med hold ånd, hvor alle hjælper hinanden.

E-mail:  tina.koerting@gmail.com
Tlf.:   20 71 44 22

Rosa Montiel

Rosa er født og opvokset i Mexico og flyttede til USA, da hun var 20 år gammel. Hun har gjort byer som San Francisco og Seattle til sit hjem, og arbejdede som driftsleder for Hilton-hotellerne. Har rejst verden rundt og undervist i yoga siden 2013. Hendes oplevelser indenfor yoga, paranayama, reiki, madlavning og livet er enormt!
Da hun var 38 år gammel var Rosa desperat efter at finde en kur mod hendes kroniske rygsmerter, stress, overvægt og andre sundhedsmæssige problemer. Ved et tilfælde fandt hun yoga. Hendes første hold var i et opvarmet lokale – det var et 90 minutters Bikram hold. Først kunne hun ikke lide det, men hurtigt opdagede hun det gode, det gjorde for hende. Dette var begyndelsen på hendes lidenskab for at studere yoga, ernæring og holistisk medicin. I årenes løb har hun indset, at yoga er mere end praktiseringen af asana og har opdaget fordele og kræfter ved en konsekvent praksis både på og udenfor måtten. Ved flere lejligheder har hun været vidne til hvordan yoga har ledet hende gennem både turbulente og glade tider i sit liv. I en alder af 51 er hendes filosofi meget enkel – Rosa mener, at vi gennem yoga har mulighed for at træde ud af vores komfortzone og åbne vores hjerter, eliminere unødvendig lidelse og være i stand til at elske mere. Rosa underviser fra et sted med taknemmelighed og glæde. Hun opfordrer altid deltagerne til at skabe værdi for sig selv, finde deres egen vej til selvopdagelse, men uden at tage alt for alvorligt, så de kan nyde øjeblikket. Rosas mantra er ”livet handler om rejsen og ikke destinationen”. Hun er meget taknemmelig for at have æren og privilegiet  ved at have studeret mange forskellige typer yoga med flere fantastiske lærere i forskellige dele af verden – dette inkluderer naturligvis elle hendes elever. ”På hvert hold jeg underviser er der altid et øjeblik, hvor eleverne styrer mig”.
Hendes rejser tog Rosa til Danmark for tre år siden, hvor hun giftede sig med sin danske soulmate, bosatte sig og startede Pacati Yoga.

E-mail: rosa@pacatiyoga.com
Tlf.: 50 38 35 26

Lovisa Adalbjørnsdottir

Lovisa er født i 1976 og arbejder som sygeplejerske på Lungekirurgisk afsnit på AUH. Er uddannet fysiurgisk massør og interesserer sig for akupunktur.
Lovisa har altid interesseret sig for alle former for sport. Hun har spillet fodbold siden hun var 10 år og har for nyligt lagt fodboldstøvlerne på hylden. Lovisa er uddannet som DGI instruktør i Indoor cykling og fitness.
Lovisa brænder for at motivere andre til at bevæge sig og opleve fordelene ved at være aktiv i sin hverdag.

 

E-mail: lovisa76@visir.is

Tlf.: 22 83 76 12


Sara Jakobsdóttir

Sara er 28 år gammel. Hun kommer fra Island, men har boet i Aarhus i 4 år. Hun er professionel sportsdanser i Standard og Latin dans, og har trænet siden hun var 7 år gammel. Ved siden af dansen har hun trænet meget fitness for at blive stærkere til at danse, og sammen med forskellig styrketræning har hun god forståelse af fitness. Hun skal undervise i Latin Fitness, hvor hun kan bruge sin kærlighed for dans ved at mikse latin dans og fitness sammen. 

E-mail: sararosj@gmail.com
Tlf.: 53 64 46 33

Theepha Mahinth

Theepha er 31 år og opvokset i Trige, men bor nu i Hørning med sin mand og søn. Hun uddannet kostvejleder og personlig træner i 2018. Hun har selv været igennem et større vægttab, og har derfor stor interesse indenfor sund livsstil. FAT BURN timerne går ud på at træne effektivt på en sjov måde, og samtidig forbrænde så mange kalorier som muligt. Hun har begrænset med pladser på sine hold, så hun har tid til at snakke med den enkelte og hjælpe med teknikken.
 

E-mail: theepha_ms@hotmail.com

Tlf.: 53 26 86 23

Vicki Ellehage

Vicki er 49 år, mor til 2 store piger og bor i Trige.
Hun er uddannet aerobicinstruktør hos Fitness Sport, Århus i 1992. Indtil Vicki i 2003 gik på barsel med sit første barn har hun igennem 11 år undervist i Fitnesscentre, gymnastikforeninger i flere byer og på aftenskole. Herudover har Vicki stået for en del opvisninger rundt omkring, for bl.a virksomheder.
De seneste 5 år har Vicki privat danset zumba og hitfit. Dans er hendes store passion.
I 2019 kom Vicki tilbage til ST70 for igen at undervise. Step og spinning er hendes absolutte favoritter. Vicki's mission er at skabe glæde, god energi og godt med sved på panden.

 

E-mail: vicki.ellehage@gmail.com
Tlf.: 25 84 26 50

Mette Meinert Pedersen:
Mette er 17 år gammel og har gået til gymnastik hele hendes liv. Hun har både taget DGI hjælpeinstruktørkursus 1 og DGI instruktøruddannelse 1. Mette har holdene Pigetons og Super girls sammen med Mia, derudover går hun også selv på et rytmehold i hendes fritid.
 
Mia Meinert Pedersen:
Mia er 19 år gammel og har gået til gymnastik det meste af hendes liv. Derudover har hun både DGI hjælpeinstruktørkursus 1 og 2, samt DGI instruktøruddannelse 1. Mia har holdene Super girls og Pigetons sammen med Mette, derudover går hun også selv på et rytmehold i hendes fritid.

 

ST70 | Bakkegårdshallen Bjørnshøjvej 1 | 8380 Trige